fbpx
Visszafizetési Garancia és Feltételek2017-10-24T06:26:18+00:00

Az életben gyakran előfordul, hogy nem minden az, aminek látszik. Ha elég tudatos vagy, akkor ezt előre tudhatod, ha úgy alakul, hogy mégsem, akkor még mindig itt van a Pénzvisszafizetési garancia.

Szeretnélek kérni, hogy figyelmesen olvasd el – ha semmi kérdés nem merül fel, akkor a szabályokat elfogadottnak tekintem.*

Bármi kérdés merülne fel, nyugodtan lépj velem kapcsolatba.

  • A 100%-os pénzvisszafizetés érvényes az első alkalomra (ha első alkalommal vagy nálam és csomagot vásároltál, akkor a csomag teljes ára visszajár). FONTOS! 24 órán belül jelezned kell felém, hogy pénzvisszafizetési garanciával szeretnél élni. Ha ezt elmulasztod, az első alkalom NEM KERÜL VISSZAFIZETÉSRE!
  • Nincs pénzvisszafizetés a 72 órán belüli lemondásra!
  • Ha 72 órán belül mondod le a konzultációt vagy nem jelensz meg a megbeszélt időben, a konzultációs díj NEM KERÜL VISSZAFIZETÉSRE!
  • Ha egy nagyobb csomagra fizetsz elő, és elérjük a kívánt eredményt hamarabb, a különbözet a fennmaradó és a felhasznált konzultációkból visszafizetésre kerül.
  • A nem felhasznált konzultációk átruházásra kerülhetnek pl. barát, családtag, egyéb ha a személy alkalmas coachingra / konzultációra

*A Pénzvisszafizetési Garancia és a Feltételek nem elolvasása vagy nem tudomásul vétele, nem mentesít a feltételek alól.