fbpx

Napi motiváció az Univerzumtól?

Univerzum, Univerzum mond meg nékem, mit kérhetek én ma tőled? Kicsit? Nagyot? Sokat? Még többet? Teremtés túlon túl? Napi motiváció, melyet újra és újra teremthetsz, hogy minden nap más legyen!

Ki szabja meg a határaidat, ha nem te saját magad. De az igazi kérdés az, hogy végtelen lényként / létezőként tényleg vannak határaid, vagy csak azt gondolod, hogy van egy pont, amin túl nem létezhetsz?

Hányszor döntötted el, hogy neked mi az elég jó, megfelelő, elmegy, hogy nem érdemelsz többet, jobbat?

És hajlandó vagy-e ezt elpusztítani és nem teremtetté tenni?

Mit tennél, ha semmi sem lenne akadály? Ha a pénz sem lenne probléma, ha a körülmények sem lennének problémák, ha a Világ sem ellened dolgozna – mindenki csak azért létezne, hogy téged támogasson? Mi lenne a mai napi motivációd?

Ennél jobb már nem lehet! Hiszen ekkora jót én meg sem érdemlek! És minden, amit ez felhoz hajlandó vagy elpusztítani? Milyen nézőpontokat építettél be az életedbe és teremtéseidbe, melyek korlátozzák a kreativitásodat elhitetve önmagaddal, hogy mire is vagy valójában képes? Mi van, ha minden napi motiváció lehet ennél is jobb minden nappal?

Emlékeztek azon mondásra, hogy “Vigyázz mit kívánsz!“. Ha logikával akarnám megmagyarázni, azt mondanám, hogy teljes mértékig jogos a dolog, hiszen minden ember jót szeretne megtapasztalni és minden rosszat elkerülni.

–> De másik oldalról, ha az egót félreteszem, akkor megjelenik egy teljesen más perspektíva, miszerint – Hol marad a felelősségem, az éberségem a saját életemben, ha folyton a “vigyázz”-on agyalok? És ugye ez még csak az érem egyik oldala. Hol marad a minden napi motiváció egyre jobban?

–> Mi van azon dolgokkal, hogy amit a legkevésbé akarok és meg akarok tőle szabadulni, azt fogom a leggyorsabban megteremteni?

Hogy miért? Mert annak szentelem a legnagyobb figyelmet és nyomom energiával, így azokra a frekvenciákra hangolódom rá.

Tehát mi lenne, ha a mai napon egy pár mély lélegzés után, behunynád a szemed és kérnél valamit az Univerzumtól szem előtt tartva a kezdés előtt pár dolgot:

♥ Engedd el ítéleteidet

♥ Add át minden energiát, mely korlátoz

♥ Engedd meg magadnak, hogy keveset is kérhess, de végtelen sokat is

♥ Hagyd az agyalást, kombinálást, kételkedést

♥ Ha könnyebb, gondolj arra, amit szeretnél, engedd az energiákat felszínre törni, majd gyújts meg egy gyertyát és érez, ahogy a gyertya egyszerre felerősíti a kérést (mint valami hírvivő viszi az üzenetet), de ugyanúgy el is vezeti a kételyeidet, feles energiáidat, amit belevinnél a kérésbe

Emlékezz, minden nap más, minden napi motiváció más – lehet egyre több és több, egyre jobb és jobb.

Beragadtnak érzed magad a teremtéseiddel vagy éppen nem úgy alakulnak, mint ahogyan azt szeretnéd, akkor itt az ideje valamit máshogy csinálni vagy pedig segítséget kérni. Bármi, ami ezt nem engedné, hajlandó vagy elpusztítani és nem teremtetté tenni? Ha igen, és ha eldöntötted és készen állsz, itt megnézheted a csomagjaimat, hogy elkezd az utazást Önmagad felismerésében és egy Boldogabb Élethez.

Orgazmikus teremtések, tapasztalások, energiák … Mi van, ha mindez lehetséges a Te valóságodban is, csak eddig nem figyeltél fel rá? Mi van, ha nagyobb erővel rendelkezel, mint amivel gondolod? Mi van, ha nem attól az erőtől kéne félned, amit visszafogsz magadban, mondván, hogy “túl sok”, hanem azt kéne letenned, amivel korlátozod magad, hogy kiteljesedve pont úgy, pont akkor, pont annyi teremts, ami a legnagyobb teremtést hozza létre?

2018-04-26T07:30:30+00:00