fbpx
Loading...
Megvalósítás szívvel lélekkel2017-11-04T19:52:53+00:00
Megvalósítás-szívvel-lélekkel-Timári-Mónika-Személyiségfejlesztő-és-Motivációs-Tréner-Teremtés-Kertje-

É ♥ L ♥ E ♥ T

Élvezem ♥ Látom ♥ Elhiszem ♥ Teremtem

Készen állsz fel -és elismerni a benned rejlő lehetőségeket?

Élvezem, hiszen bármit is teremtek, annak oka van, mégpedig a tapasztalás. Még ha nehéz is elfogadni, mindennek megvan az oka és minden mindennel összekapcsolódik. Ha nem ragadunk le a miérteknél, okoknál, hanem élvezzük magát a teremtést, akkor megnyitjuk a kapukat a folyamatos fejlődés előtt.

Látom, hogy az életben, mint egy folyamatos változóban benne vannak a lehetőségek. Ha nem zárjuk magunkat ilyen-olyan indokokkal korlátok mögé, akkor láthatjuk, bármikor bármit meg tudunk változtatni.

Elhiszem, hogy minden pillanat egy lehetőség, mely magával hozza a változást. Elhiszem, hogy igenis megvan a lehetőségem, erőm, választásom, hogy olyasmit alkossak, ami más. Elhiszem, hogy minden teremtés a saját felelősségem, függetlenül attól, hogy jónak vagy rossznak ítélem meg.

Teremtem, hiszen minden gondolattal, érzelemmel, lépéssel teremtek, változtatok. Mint egy kő, amikor beledobom a tóba – elindít egy hullámot, mely egyre csak távolodva mozgásba hoz további hullámot.

Legutóbbi bejegyzések

Te tudod, hogy valójában mit akarsz? Vagy csak azt hiszed, hogy csodát teremtesz, közben pedig csak illúziót? Mit teremtesz valójában? El tudod fogadni a jót és a rosszat is vagy ellenállsz valamelyiknek?

Tovább

Mindenki egyért, egy mindenkiért – mindannyian egymás hozzájárulásai vagyunk, ha elzárkózol, kizárkózol. A dögöljön meg a szomszéd lova már nem működik …

Tovább

Nem abból fakadnak a legnagyobb bajok, hogy kilógni akarunk a sorból, hanem abból, ha be akarunk illeszkedni, holott tudjuk, hogy különbözünk. Önerőnk felismerése elrepít, míg Önerőnk megtagadása letaszít.

Tovább

A csodát először legbelül kell meglelned, nem pedig kívül keresned. Amit te véletlennek hiszel, az valójában az a csoda, amit akkor teremtesz, amikor a szíved igaz és repes.

Timári Mónika

Folyton elfelejtjük, hogy körülöttünk bőség van. Harcolunk, harácsolunk és azt gondoljuk, mindent elsőként kell megszerezni, mert különben elvész vagy elfogy. De ha bőségben létezel, akkor azzal az energiával fogsz többet teremteni, de amíg hiányban létezel, addig hiányt is teremtesz nem csak magadnak, de mások számára is.

Timári Mónika