fbpx

Vagyok, aki vagyok – 3 dolog önmagadról

Vagyok, aki vagyok. Kérdés, melyet már bizonyára számtalanszor feltettél Te is magadnak. Ki vagyok én?

Hányszor definiálod magad valami teljesen másnak, mint aki tényleg vagy? Ki vagyok én …és ha még jobban elmerülünk a kérdésbe, hányszor mondasz nemet saját magadra? Mit értesz a fogalom alatt: önismeret fejlesztése? Azt aki valójában te vagy, hisz tudatossággal hajlandó vagy ránézni magadra, vagy azt, akinek mások akarnak téged látni?

Hányszor mész bele olyan játszmákba, hogy:

  • mit gondolna, ha nemet mondanék?
  • mi történne, ha most máshogy reagálnék?
  • mi van, ha most az igazat mondom?

Felmered tenni a kérdést magadnak, ki vagyok én? Vagy rejtőzöl? Illúziókat teremtesz?

Milyen energia, tér és tudatosság lehetsz, mely megengedi neked, hogy tudatos változásokat teremts?

Ki vagyok én? Légy a saját hősöd

Ha elég merész vagy, akkor olvass tovább tudatossággal! 😉 Ha mégsem, akkor élvezd ki a saját magad által teremtett képeket! 🙂 Légy te a saját hősöd, ha már úgy döntesz! 🙂

Milyen képet alkotsz saját magadról, amivel bezárod magad egy dobozva, nem engedve teret a másnak?

Mi van, ha sokkal többre vagy képes, mint ahogy azt eldöntötted?

Milyen energia lehetnél, mely teret enged valami másnak, más lehetőségnek, más választásnak?

Mennyire szeretnél olyasvalaki lenni vagy nem lenni, akinek te vagy épp mások akarnak látni?

Amikor másoknak akarunk megfelelni, vagy éppen saját magunknak, olyan játszmákba megyünk bele, melyek illúzióként elkezdenek beépülni életünkbe és a legvégén már csak az segít, amikor felteszed magadnak a kérdést: Ki vagyok én? – és erre, mint semleges fél, tudatossággal tudsz válaszokat keresni, vagy pedig még nagyobb teret engedve, további kérdéseket feltenni.

Beragadtnak érzed magad a teremtéseiddel vagy éppen nem úgy alakulnak, mint ahogyan azt szeretnéd? Akkor itt az ideje valamit máshogy csinálni vagy pedig segítséget kérni! Bármi, ami ezt nem engedné, hajlandó vagy elpusztítani és nem teremtetté tenni? Ha igen, és eldöntötted, hogy készen állsz, itt megnézheted, hogyan tudok segíteni Neked elkezdeni egy utazást Önmagad felismeréséhez és egy Boldogabb Élethez!

Bármikor úgy érzed, hogy készen állsz tovább lépni – megtudni “Ki vagyok én?” a Te szemszögedből, lépj velem kapcsolatba!

2018-04-26T05:49:30+00:00