fbpx
Loading...
Ki vagy Te?2018-03-18T11:46:43+00:00

Ki vagy Te? Belevágsz a felismerésbe?

Önfelfedezés könnyedséggel, gyermeki kíváncsisággal ♥

Mindennapjaink során többször többféle SZERepet töltünk be. Hajlamosak vagyunk, hogy beragadjunk olyanokba, melyek nem a mieink. Egyszercsak azt vesszük észre, hogy átkapcsolunk automata üzemmódra, egyre kényelmetlenebbül érezzük magunkat bőrünkben. Ilyenkor van itt az idő, hogy többszörösen kilépjünk a felvett SZERepekből és távolról kezdjük el megvizsgálni, hogy mi a VALÓs és mi a hazugság.

Készen állsz arra, hogy feladd ezeket a SZEReket, amiket jelenleg használsz és elkezd megismerni valós ÖN-magod, felismerd ki is vagy valójában és mire vagy képes?

Ki vagy Te? Kit látsz, ha belenézel a tükörbe? És a legfontosabb, hogy mit látsz? …

Tovább

Élsz vagy csak létezel? Belesüppedünk a mindennapokba és már elfelejtjük, mit is jelent élni…

Tovább

A játékosság bolondság? A könyedség könnyelműség? Az aggódás a normális? Te mit választasz?

Tovább

Ha készen állsz, hogy vállald Önmagadért a felelősséget, akkor nézd meg a csomagjaimat és együtt induljunk neki az utazásnak.

Készen állok!

Mire vagy hajlandó azért, hogy fenntartsd az Önleplezés állapotát? Mióta élsz olyan életet, amit egyáltalán nem szeretsz és nem érzed magadénak? 

Mire vagy hajlandó azért, hogy ez megváltozzon és hajlandó vagy-e eldönteni, hogy másképp csinálod?

És minden, amit ez felhoz, hajlandó vagy-e elpusztítani és nem teremtetté tenni?

Timári Mónika

Gyakran elfejeltük, hogy ahhoz, hogy másokkal igazán szeretetteljesek legyünk, saját magunknak kell megtapasztalni, milyen is az, amikor igazán ítéletmentesen szeretjük önmagunkat. Mennyi ítéletet mondasz saját magadra és másokra, mely táplálja azt az illúziót, amit jelenleg választasz? És minden, amit ez felhoz hajlandó vagy-e elpusztítani és nem teremtetté tenni?

Timári Mónika