fbpx

Karácsony – csoda, ami csodaszámba megy

Csodák, karácsony – amikor minden megvalósul, amikor az álmok életre kelnek, a kívánságok látnak napvilágot.

Mindenhol, ahol elhitted, hogy csodák csak Karácsonykor történhetnek, hajlandó vagy elpusztítani és nem teremtetté tenni? Milyen energia, tér, űr és tudatosság lehetsz te és a tested, mely megteremti azt a csodát, melyért áhítozol és még azon túl?

Mi az, amit eldöntöttél, megtanultál, átvettél arról, hogy mi az, hogy csoda; mi vagy ki lehet a te csodád? Mi kellene ahhoz, hogy a régi fogalmakat elpusztítsd és a fix nézőpontok helyett könnyedség, megengedés lépjen be az életedbe létrehozva minden percben egy csodát?

Karácsonyi csoda

Minden ünnep alkalmával megvannak a különlegességek, melyekre az emberek kiélezik a figyelmet. De vajon, miért csak ezeken a napokon? Ilyenkor olyannyira vágyunk valami másra, hogy nagy valószínűséggel észre sem vesszük, még ha ott is van az orrunk előtt. Lefoglal minket, hogy olyan csodát fogalmazzunk meg, melyet vagy nem is szeretnénk vagy pedig fel sem ismerjük a csodát, mert csak lekicsinyeljük.

♥ Most pedig játszunk egy kicsit! ♥

=> Vegyél elő egy papírt és ceruzát

=> Mondogasd párszor 5-4-3-2-1

=> Ha már kényelmesen érzed a számolgatást kezdjük

=> Számolj, majd írd le az első csodát, amit látsz körülötted

=> Számolj, és írj le egy csodát, ami az életedben van

=> Számolj, kész és írd le, hogy valaki más életében, milyen csodát látsz

És már el is kezdted átfogalmazni a karácsony adta nézőpontokat, melyeket eddig csodaként fedeztél fel. Hajlandó vagy a tudatos karácsonyi csoda megteremtésére minden egyes nap és minden pillanatban?

Fogalmazd meg, mi a csoda (ha kell, karácsonyi csoda)

Az előző feladatból, a megadott példák alapján, minden egyes részhez fogalmazd meg, hogy miért nevezed az adott dolgot csodának. Amolyan fogalmat / fogalmakat adni egy olyan dolognak, amiről úgy gondolod, hogy tudsz is valamit.

Ha megvan mindegyikez a fogalom, akkor próbáld meg besűríteni egy mondatba. Olvasd át néhányszor a fogalmakat, a hosszúakat és rövideket, majd minden egyes alkalommal tulajdoníts nekik egyre kevesebb és kevesebb jelentőséget, míg már nem is érzed, hogy az amit eddig hittél, gondoltál számít.

Ezzel megkezdheted azt az utazást, ahol teljesen új fogalmakat alkothatsz, olyan dolgokat vehetsz észre, amit eddig soha.

Mindenhol, ahol a csodát magához a karácsonyhoz, vagy egyéb másik eseményhez kötöd, hajlandó vagy elpusztítani és nem teremtetté tenni?

Milyen a kapcsolatod a csodákkal, önmagaddal és a teremtéseiddel? Minden, ami ez, hajlandó vagy elpusztítani és nem teremtetté tenni?

Nézőpontokon túl

Arra buzdítalak, hogy lépd át saját nézőpontjaidat és ne ragadj bele akár a saját, vagy mások véleményébe. Tartsd észben, nincs jó vagy rossz vélemény, csak vélemény és nézőpont.

Olvasd el a cikket, amiben olvashatsz arról, hogyan lehetsz tudatos csodatevő nem csak Karácsonykor.

Itt találsz egy videót, melyben tisztítunk, hogy könnyedén tudj csodát teremteni. ♥

2018-12-27T12:08:51+00:00